εταιρία company

Η infolearn είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς ανάπτυξης και προώθησης ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής και εξειδικευμένων εφαρμογών εκπαιδευτικού λογισμικού. Ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πολύτιμη πείρα που απέκτησε από την ανάπτυξη και διατήρηση πρότυπης εκπαιδευτικής δομής στην Θεσσαλονίκη σε θέματα χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών η infolearn εγγυάται την δημιουργία καινοτόμων εργαλείων.

Το επιστημονικό προσωπικό της infolearn με την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και υλοποίηση λύσεων πληροφορικής, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνολογίες ώστε τα προϊόντα και οι λύσεις να ανταποκρίνονται πλήρως στις σημερινές αλλά και να καλύπτουν τυχόν μελλοντικές ανάγκες.

Η διοίκηση της επιχείρησης αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης στην πληροφορική ενώ το αίσθημα υπευθυνότητας από το οποίο διαπνέονται εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρίας.

Όροι Χρήσης και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
copyright (c) infolearn 2003-2024
Αρ.ΓΕΜΗ: 043759106000